Retro farsang a gimnáziumban

Hogy én hogy örültem mikor az én drága kisunokám meghívott az általuk szervezett farsangra! Azt mondta ez már régi hagyomány, hogy a 11. osztály csinál egy bulit és annak a bevételéből néhány költségét a ballagásuknak tudják majd fedezik. Merthát mostanában, ilyen drága ez. Persze az én időmben!
 
A farsang szisztémája a magyar retro volt, ez alapján kaptak a kisebb osztályok egy filmet és egy személyt amit egy pár perces produkcióban elő kellett adniuk. A 7. a Gyűrűk urát kapta Iluskával, a 8. a Jurassik Parkot Besenyő Pista bácsival, a 9. a Titanicot Puskás Öcsivel, és a 10. a Star Warsot Petőfivel.
Nyugodtan kijelenthetem hogy mindegyik produkció élvezetes és ötletes volt, de végül a 10 nyerte el az Oskar-díjat.
Én magam is részt vettem a nyitótáncban, a drága kisunokám úgy gondolta megérdemlem, hogy tisztességes fogadtatásban érkezhessek meg.
Szervezett az osztály szkander versenyt is, a fiúknál Varga Vince, a lányoknál pedig Rácz Katinka vehette át a díját.
Tombolát is sorsoltak, amin a tanáraik által felajánlott személyes ajándékokat is húztak ki. Sajnos nem nyertem semmit, mert a kevés nyugdíjamból csak néhány szelvényre futotta.
A büféjük is nagyon incsiklandozónak tűnt de a protkóm miatt ilyen fiataloknal szánt ételeket nem ehettem. De azért az élő zenére én is roptam a fiatalokkal!
Remélem a kis angyalkák is olyan jól érezték magukat mint én!
 
Magdi néni/Peredi Adrienn
 
Kategória: